Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Βασίλης Μαυρίδης εκ νέου δήμαρχος στην Ορεστιάδα
Ο Βασίλης Μαυρίδης εκ νέου δήμαρχος στην Ορεστιάδα

Έβγαλε δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή η Ορεστιάδα - Ο Βασίλης Μαυρίδης ο μεγάλος νικητής!

27-05-2019

"Καθάρισε" από την πρώτη Κυριακή η παράταξη του Βασίλη Μαυρίδη "Ορεστιάδα στην πρώτη γραμμή" με ποσοστό 50,55 και 7.736 ψήφους κάτι που σημαίνει ότι επανεκλέγεται και δεν θα διεξαχθεί β' γύρος στον δήμο Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με τα ως τώρα επίσημα στοιχεία η παράταξη "Δήμος Ορεστιάδας Τόπος να Ζω" της Μαρίας Γκουγκουσκίδου ακολουθεί με 23,3%. Και στην συνέχεια ο  συνδυασμός Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας "Είναι στο χέρι μας" με επικεφαλής τον Σάκη Παπανδρέου να κερδίζει το 11,15%, ο Χρήστος Καζαλτζής με τη "Δημοτική Επαναφορά" και ποσοστό 7,98%, πέμπτος έρχεται ο Παναγιώτης Σιανκούρης και ο συνδυασμός "Ορεστιάδα Δυναμικά μπροστά" με ένα ποσοστό της τάξης του 4,81% και τέλος 2,48 % των ψήφων απέσπασε ο Κώστας Ζαλουφλής με τη "Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας".

Από εχθές το βράδυ η οδός Ευριπίδου όπου στεγάζεται το εκλογικό κέντρο του Βασίλη Μαυρίδη το κλίμα ήταν εορταστικό. Οι οπαδοί του συνδυασμού μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων που έδιναν σημαντικό προβάδισμα συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο πανηγυρίζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.