Σήμερα είναι: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish
JOY ALL4U ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: Έρχεται ο 11ος Πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος Θηλασμός 2020

Έβρος: Έρχεται ο 11ος Πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος Θηλασμός 2020

29-10-2020

Στo πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 10o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Για τον Έβρο τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος για 11η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού. Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  και τη UNICEF, στις 1 - 7 Αυγούστου. Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά , μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου μας, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Αυτήν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, μια διαφορετική χρονιά απο όλες τις άλλες σε ένα διαδικτυακό ραντεβού!

Μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, ελάτε να γνωριστούμε και να μιλήσουμε!
Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα ανακοινώσουμε το μέσο με το οποίο θα γίνει η διαδυκτιακή μας γιορτή!

Η Φόρμα εγγραφής για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι της ομάδας "Εβρος: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας", στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.