Σήμερα είναι: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τροποποιεί και αναστέλλει δρομολόγια λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

Έβρος: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τροποποιεί και αναστέλλει δρομολόγια λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

07-06-2018

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, αναμένεται να επηρεάσουν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, 3ωρες στάσεις εργασίας σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στις παρακάτω ώρες (05:00-08:00, 13:00-16:00 και 21:00-24:00) ενώ την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, η απεργία θα ειναι 24ωρη.

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες συμμετέχει ο Ο.Σ.Ε., υποχρεώνει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προχωρήσει σε τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων, εξαιτίας της μή διαθεσιμότητας σιδηροδρομικού δικτύου.

Οι κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών επηρεάζουν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοινωση της ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει και στις οποίες δεν συμμετέχει το προσωπικό της.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα δρομολόγια που καταργούνται ή τροποποιούνται και όσα ισχύουν βάσει των σιδηροδρομικών κανονισμών σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, παρέχονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.trainose.gr) και στο τηλέφωνο 14511.