Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: Κάλεσμα σε απεργία των Σωματείων Εργαζομένων την Πρωτομαγιά

Έβρος: Κάλεσμα σε απεργία των Σωματείων Εργαζομένων την Πρωτομαγιά

30-04-2018

Την Τρίτη 1η Μαίου και ώρα 10:30 π.μ., το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ.Ν. Έβρου καλεί τα Εργατικά Σωματεία και τους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού σε απεργία και συγκέντρωση μπροστά στα Εργατικά Κέντρα Έβρου και Ορεστιάδας.

“Η πρώτη Μαΐου του 2018, εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων, αποτελεί για όλους τους Έλληνες ημέρα απεργίας και συνέχισης των κινητοποιήσεών τους απέναντι στην πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας” ξεκινά το δελτίο τύπου του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ.Ν. Έβρου, αμαφερόμενη στη συρρίκνωση του δημοσίου και των υπηρεσιών, τη “μαράζωση” των βασικών αγαθών της παιδείας και της υγείας, τη τάση φυγής προς το εξωτερικό εξαιτίας της ανεργίας και το ξεπούλημα δημόσιων αγαθών.

Το μήνυμα της φετινής Πρωτομαγιάς δεν αγγίζει μόνο τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά αφορά κάθε Έλληνα πολίτη. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε απέναντι σε τέτοιες πολιτικές και να συνεχίσουμε τους αγώνες των προγόνων μας, να σταθούμε απέναντι σε μια κυβέρνηση που είχε το θράσος να καταργήσει ακόμα και το δικαίωμα της απεργίας” καταλήγει το δελτίο, καλώντας σύσσωμη συγκέντρωση και απεργία των Εργατικών Σωματείων.