Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: Χαμηλές θερμοκρασίες με παγετό αφήνει πίσω της η κακοκαιρία "Ελπίς"

Έβρος: Χαμηλές θερμοκρασίες με παγετό αφήνει πίσω της η κακοκαιρία "Ελπίς"

26-01-2022

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού και σήμερα στον Έβρο με την κακοκαιρία "Ελπίς" να έχει σαρώσει το μεγαλύτερο τμήμα της Ελλάδας.

Μια ακόμα δύσκολη ημέρα θα είναι η σημερινή σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές και ο παγετός έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του τόσο τις πρωινές ώρες αλλά και τη νύχτα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα του meteo σήμερα στις 9 το πρωί η χαμηλότερη θερμοκρασία στη χώρα πλησίασε τους μείον 16 βαθμούς και η μέγιστη δεν ξεπέρασε τους δέκα βαθμούς Κελσίου. 

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σήμερα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη κεντρική Μακεδονία.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρικη Μακεδονία τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -10 (μείον 10) έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Στον παρακάτω χάρτη, με χρωματική κλίμακα παρουσιάζονται οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 26/01/2022, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, καθώς και οι τιμές από οκτώ επιλεγμένες περιοχές:

Έβρος: Χαμηλές θερμοκρασίες με παγετό αφήνει πίσω της η κακοκαιρία "Ελπίς"