Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο)

Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο)

14-08-2019

Έφτασε στις 10 σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Καμαριώτισσας το ταχύπλοο επιβατηγό ΖΕΦΥΡΟΣ.

Εκατοντάδες άνθρωποι συνεχίζουν να βρίσκονται στο λιμάνι του νησιού και περιμένουν υπομονετικά να εκδόσουν εισητήριο προκειμένου να ταξιδέψουν. Να σημειωθεί οτί τηρείται σειρά  προτεραιότητας και σύμφωνα με αυτήν σήμερα θα ταξιδέψουν όσοι έχουν εισητήριο από το Σάββατο, τα παιδιά αλλά και οι άνθρωποι με προβληματα υγείας.

Την ίδια στιγμή στο λιμάνι της Σαμοθράκης βρίσκεται και το οχηματαγωγό ΑΝΑΧ το οποίο θα εκτελέσει το δρομολόγιο Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη σε λίγη ώρα.

Για σήμερα Τετάρτη 14/ 08 το ANAX θα εκτελέσει τρία δρομολόγια:

Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη

12:00 - 21:00

Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη 

16:30

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ θα εκτελέσει τρία δρομολόγια κάτι που σημαίνει 450 άτομα θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και να φτάσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σ.Κ

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στις φωτογραφίες που ακολουθούν: 

Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο) Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο) Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο) Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο) Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο) Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο) Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο) Έφτασε το "ΖΕΦΥΡΟΣ" στο λιμάνι της Σαμοθράκης - Ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτο)