Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη των Φερών.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη των Φερών.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η λειτουργία ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στις Φέρες

09-06-2021

Eυχάριστα νέα για τις Φέρες, αφού αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία ΚΔΑΠ για ΑΜΕΑ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με ωφελούμενους συνολικά από την λειτουργία της νέας δομής 50 ΑΜΕΑ κάθε ηλικίας. 

Καθοριστικό θετικό βήμα για την κοινωνική και την οικονομική ανάπτυξη των Φερών, αποτελεί το ομόφωνο ψήφισμα του συμβουλίου Φερών σχετικά με την συστέγαση των Α΄και Β΄ παιδικών σταθμών και την δημιουργία ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Σε συνεδρίαση τους τα μέλη τους συμβουλίου Φερών, αφού έλαβαν υπόψη τους τις θέσεις των γονέων ΑμεΑ, τις εισηγήσεις της Προέδρου του πολυκοινωνικού Αλεξάνδρας Ποιραζίδου και του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της συστέγασης των παιδικών σταθμών και της ίδρυσης ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Σε ανακοίνωση του, το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης για το συγκεκριμένο θέμα γράφει πως:

"Οι προσπάθειες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με προσωπικές αναρτήσεις και δημοσιεύματα των γνωστών αγνώστων, με στόχο να εμποδίσουν την σπουδαία αυτή νέα κοινωνική δομή, έπεσαν στο κενό.

Οι οικογένειες των συμπολιτών μας με προβλήματα αναπηρίας, και η ανάπτυξη των Φερών δεν μπορεί να αποτελούν αντικείμενα πολιτικής εκμετάλλευσης από κανέναν.

Από αυτή την υπεύθυνη απόφαση κερδισμένη βγαίνει η κοινωνία των Φερών. Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίηση μας και συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου που έβαλαν πάνω απ΄όλα την κοινωνική συνοχή και το συμφέρον των συνδημοτών μας.

Με υγιείς συνεργασίες μπορούμε να πετύχουμε θαύματα."