Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Εισαγγελική παρέμβαση για το θάνατο της 37χρονης εγκύου στο ΠΓΝΑ

22-04-2021

Ο αδόκητος θάνατος της 37χρονης εγκύου και του αγέννητου μωρού της πριν από μία εβδομάδα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκάλεσε πολλά ερωτήματα και όπως ήταν αναμενόμενο την εισαγγελική παρέμβαση για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Η υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς με εισαγγελική παραγγελία οι δικηγόροι της οικογένειας Ίλια Μαρινάκη και Βασίλης Δεμίρης οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση  εκπροσωπώντας την οικογένεια της άτυχης εγκύου ζήτησαν την  χορήγηση εγγράφων από το ΠΓΝΑ που που αφορούν στην νοσηλεία και το θάνατο της.

Επίσης η υπόθεση ερευνάται και από την Αστυνομία και συγκεκριμένα η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης με έγγραφο της προς το νοσοκομείο ζητά και αυτή με την σειρά της την κατάθεση των εγγράφων για το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται σύζυγος της 37χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τόνισε πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να δικαιωθεί «Έφυγε άδικα πάνω στις μεγαλύτερες χαρές της. Εγώ θέλω να κάνω ό,τι θα έκανε η ίδια. Η ίδια δε θα άφηνε να περάσει έτσι όλο αυτό. Αυτό το κάνω για τη μνήμη της. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να δικαιωθεί».

Σ.Κ

Ακολουθεί η συγκλονιστική συνέντευξη του συζύγου της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: