- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έκκληση για έλεγχο των οικοδομών μετά την κατάρρευση μπαλκονιού στην Αλεξανδρούπολη
Μετά την πρόσφατη είδηση κατάρρευσης τμήματος μπαλκονιού στην οδό Ιωακείμ Καβύρη στην Αλεξανδρουπολη με τα συντρίμμια του ευτυχώς να μην προκαλούν τραγικές επιπτώσεις, κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου στις αρμόδιες Υπηρεσίες.
Θυμίζουμε πως πριν από αυτό το περιστατικό τον Ιούλιο του 2019 από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα στην πλατεία Ελευθερίας στην Αλεξανδρούπολη όταν κομμάτια τσιμέντου και μάρμαρου ξεκόλλησαν από μπαλκόνι και έπεσαν ευτυχώς σε τέντα καταστήματος που υπήρχε από κάτω.
Και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό της πτώσης ολόκληρου μπαλκονιού σε πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης με καταστήματα εστίασης.
Με αφορμή λοιπόν το πρόσφατο περιστατικό ο δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές ακινήτων, να προβαίνουν σε τακτικούς, αυστηρούς και ενδελεχείς ελέγχους με εξειδικευμένους μηχανικούς, στα ακίνητα ευθύνης τους, για τον έγκαιρο εντοπισμό προβλημάτων τα οποία χρήζουν άμεσης επισκευής και αποκατάστασης.
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





