Σήμερα είναι: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
greek english turkish
AL FARO SOHO ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έλενα Σώκου: "Ζητώ τη στήριξή σας για να διεκδικήσω για τον Έβρο και τους ανθρώπους του"

Έλενα Σώκου: "Ζητώ τη στήριξή σας για να διεκδικήσω για τον Έβρο και τους ανθρώπους του"

30-06-2019

Τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και την πεποίθησή της ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν να αναδείξουν τον τόπο μας εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Έβρου Έλενα Σώκου.

Αναλυτικότερα, η Έλενα Σώκου μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο Έβρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Φίλες και φίλοι,

Μέσα από τις διαδικασίες ανάδειξης πολιτικών στελεχών, μια πρωτοβουλία που εισήγαγε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση πολιτικής συμπόρευσης σε πρόσωπα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική, έχω τη τιμή να ανακοινώσω ότι είμαι μια εκ των 43 νέων υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που επιλέχθηκαν από το Μητρώο Στελεχών.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη του κόμματος για τη τιμή που μου έκαναν και υπόσχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ' αυτό το τόπο. Τα τελευταία 21 χρόνια εργάζομαι ως δημοσιογράφος στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα σπουδαία γεγονότα αλλά και την καθημερινότητα των συμπολιτών μου. Βιώνω, όπως και εσείς, τις ίδιες δυσκολίες και γνωρίζω τη κρίσιμη καμπή στην οποία βρισκόμαστε. Πιστεύω, όμως, ότι οι νέοι άνθρωποι έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε σκληρά και να αναδείξουμε τη Χώρα και τον Τόπο μας. Μπορούμε να αγωνιστούμε ενωμένοι, όλοι μαζί, με την προσδοκία μιας καλύτερης ζωής, ενός καλύτερου αύριο για όλους.
Ζητώ τη στήριξή σας για να διεκδικήσω για τον Έβρο και τους ανθρώπους του, με Υπευθυνότητα, Δύναμη και Πίστη στις αρχές της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Για μια νέα ζωή στον Έβρο.
Μαζί για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση,
Έλενα Σώκου
Υποψήφια Βουλευτής Έβρου