Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εμφανίστηκαν ξανά οι υδροφόρες στο Διδυμότειχο - 4 ημέρες χωρίς νερό η πόλη των κάστρων!

Εμφανίστηκαν ξανά οι υδροφόρες στο Διδυμότειχο - 4 ημέρες χωρίς νερό η πόλη των κάστρων!

08-01-2019

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου, καθώς από το περασμένο Σάββατο έχουν μείνει για ακόμη μια φόρα χωρίς νερό!

Όπως φαίνεται το πρόβλημα της υδροδότησης στον συγκεκριμένο δήμο τείνει να χαρακτηριστεί χρόνιο καθώς ουκ ολίγες φορές η πόλη των κάστρων έρχεται αντιμέτωπη με το πρόβλημα της λειψυδρίας.

Η ΔΕΥΑΔ από την πλευρά της με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους πολίτες πως η διακοπή της υδροδότησης οφείλεται σε πολύ σοβαρή βλάβη στο αντλιοστάσιο του Βάλτου. Τα συνεργεία βρίσκονται ήδη «επί τω έργω» για την αποκατάσταση της βλάβης αλλά η υπομονή των κατοίκων έχει και αυτή "στέρεψει".

Μνήμες καλοκαιριού

Την ίδια στιγμή υδροφόρες έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης για  την εξυπηρέτηση των κατοίκων, ξυπνώντας μνήμες καλοκαιριού. Ενώ σήμερα Τρίτη 8/1 η ΔΕΥΑΔ με νέα  ανακοίνωση ενημερώνει ότι θα διανεμηθούν εμφιαλωμένα νερά στην περιοχή του Συνοικισμού-Πρόκου.

Σημεία διανομής: περιοχή Δασαρχείου, Πρόκου & Τρίποδος και Πρόκου & Έλλης Κεχαγιά. 

Αγανακτισμένη  κάτοικος του Διδυμοτείχου αναφέρει στο e-evros.gr " Tα τελευταια 4 έτη μένω εδώ αλλά δεν πρόκειται να μείνω άλλη φορά... φεύγω προς Ορεστιάδα..."

Σ.Κ