Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο "Same84" δημιούργησε αυτό το γκράφιτι στον τοίχο του γηπέδου "Φώτης Κοσμάς" στην Αλεξανδρούπολη
Ο "Same84" δημιούργησε αυτό το γκράφιτι στον τοίχο του γηπέδου "Φώτης Κοσμάς" στην Αλεξανδρούπολη

Ένα μοντέρνο γκράφιτι δημιουργήθηκε στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς" στην Αλεξανδρούπολη

28-03-2021

Το γήπεδο της Αλεξανδρούπολης "Φώτης Κοσμάς" πλέον έχει έναν τοίχο με χρώμα, άποψη, στυλ και ιδιαίτερη αισθητική!

Ο γνωστός καλλιτέχνης "Same84" δημιούργησε αυτό το γκράφιτι στον τοίχο του γηπέδου "Φώτης Κοσμάς" με σκοπό να "κοσμήσει" ένα χώρο που δέχεται πολλούς αθλητές.


Το κύριο θέμα του είναι η ιστορία και τα αξιοθέατα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο  "Same84", έχει ζωγραφίσει και στο παρελθόν γκράφιτι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια και την Αγία Βαρβάρα.

Η συγκεκριμένη απόφαση για δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο του γηπέδου "Φώτης Κοσμάς" ομόφωνα  είχε εγκριθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Όπως εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βουρδόλης, ο Δήμος δέχθηκε πρόταση από την εκπομπή της ΕΡΤ 3 "Η τέχνη του δρόμου", η οποία ασχολείται με τα αξιοθέατα των περιοχών που επισκέπτεται και μέσα από αυτά δημιουργείται ένα γκράφιτι που δείχνει τα κυριότερα αξιοθέατα του Δήμου.

Η μοναδική υποχρέωση που έχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι να υποδείξει ένα λευκό τοίχο και να δοθεί η άδεια για να ζωγραφιστεί από τον γνωστό καλλιτέχνη «Same84», του οποίου έργο είναι και τα εντυπωσιακά γκράφιτι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια και στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Aκολουθεί βίντεο μέσα από την κάμερα του e-evros.gr που απεικονίζει το γκράφιτι: