Σήμερα είναι: Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ JOY ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ένας γάμος σαν παραμύθι: Ένωσαν τις ζωές τους ο Μάνος Παπαδόπουλος &  η Ηρώ - Χρυσάνθη Πετούνα

Ένας γάμος σαν παραμύθι: Ένωσαν τις ζωές τους ο Μάνος Παπαδόπουλος & η Ηρώ - Χρυσάνθη Πετούνα

30-07-2020

Ο γιατρός Μάνος Παπαδόπουλος, γιος των Πανεπιστημιακών μας Καθηγητών, του ιατρού κου Νίκου Παπαδόπουλου και της κας Μαρίας Μενεγάκη, ήρθε σε γάμου κοινωνία, με τη φαρμακοποιό Ηρώ – Χρυσάνθη Πετούνα.

Ο λαμπρός γάμος, έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή του Αστέρα της Βουλιαγμένης, στην Αθήνα, εν μέσω πλήθος προσκεκλημένων, ιατρών, καθηγητών πανεπιστημίων, πρυτάνεων, βουλευτών και πολλών συγγενών και φίλων!

Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας – Βούλας – Βουλιαγμένης κ.κ Αντώνιος με τη συνοδεία πολλών πρεσβυτέρων και δύο διακονών.

Εκκλησιαστική χορωδία, που διηύθυνε ο Άρχων Πρωτομαΐστωρ του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κος Σταμάτιος Κίσσας, λάμπρυνε με την ψαλμωδία της, το μυστήριο!

Το περιβάλλον ειδυλλιακό, κάτω από τα κατά πράσινα πεύκα, τα οποία διαπερνούσε το χρυσίζων φως, της Δύσης του ήλιου.

Κουμπάροι ήταν ο κύριος Μίλτος Τσάτσος φαρμακοποιός, ο κύριος Χρήστος Γεωργιάδης Επίκουρος καθηγητής πληροφορικής και η κυρία Θεανώ Μαμάη - γιατρός.

Ακολούθησε δεξίωση στον εξωτικό χώρο της περίφημης λίμνης Βουλιαγμένης, όπου όλα έμοιαζαν μαγικά, σαν εκτυλίσσονταν μπροστά μας, μια παραμυθένια ταινία και το γλέντι κράτησε ως τις πρωινές ώρες!

Πρωτόγνωρος γάμο σε όλους μας!

Ευχόμεθα στο Μάνο και την Ηρώ – Χρυσάνθη να έχουν μια συμπορεία ευτυχισμένη, ειρηνική, ευλογημένη.

Στους γονείς τους, να τους χαίρονται και ιδιαίτερα στον καθηγητή μας και τη σύζυγό του, να αξιωθούν και στο μικρότερο τους γυιό.

Μ. Μακριδάκης – Ιατρός.