Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ενημερωτική δράση για την υπογονιμότητα  που θα λάβει τόπο στη πόλη της Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας σε συνέργεια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση των δύο πόλεων.
Ενημερωτική δράση για την υπογονιμότητα που θα λάβει τόπο στη πόλη της Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας σε συνέργεια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση των δύο πόλεων.

Ενημερωτική δράση σε Αλεξανδρούπολη & Ορεστιάδα για τα υπογόνιμα ζευγάρια

25-11-2021

Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο Be-Live ιδρύθηκε το 2019 και έχει ως κύριο σκοπό να βοηθήσει τα υπογόνιμα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί.

Αύριο λοιπόν, 26 Νοεμβρίου 2021 στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, στις 19:00 το απόγευμα.

Ενώ στην πόλη της Ορεστιάδας η αντίστοιχη ενημερωτική δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, στις 19:00 το απόγευμα.

Το όραμά τους είναι:

• η μείωση της υπογονιμότητας
• η κατάκτηση του ονείρου της οικογένειας από όλο και περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα
• η υποστήριξη των οικονομικά ασθενέστερων
• η συμβολή μας σε ένα μέλλον με λιγότερα προβλήματα υπογονιμότητας

Οι ομιλητές θα είναι οι ιδρυτές του Σωματείου Βασίλης Κελλάρης (μαιευτήρας – γυναικολόγος, Αντιπρόεδρος του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ) και Χάρης Χηνιάδης (μαιευτήρας – γυναικολόγος, Μέλος Δ.Σ. Μητέρα).

Παρακάτω ακολουθούν και οι αφίσες από τις εκδηλώσεις:

Ενημερωτική δράση σε Αλεξανδρούπολη & Ορεστιάδα για τα υπογόνιμα ζευγάρια Ενημερωτική δράση σε Αλεξανδρούπολη & Ορεστιάδα για τα υπογόνιμα ζευγάρια