Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αδύναμες οικονομικά οικογένειες.
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Ενίσχυσε το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο Ο.Λ.Α.

08-04-2015

Τρόφιμα διέθεσε ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης στο Πολυκοινωνικό του Δήμου ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του Ο.Λ.Α., Σταύρο Σταυράκογλου, θα διανεμηθούν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες που διαβιούν στην περιοχή αρμοδιότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.  

Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας καθιστούν απαραίτητη την συνεισφορά όλωνόσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν.

Για τη δωρεά αυτή, μάλιστα, ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, Αντώνης Βαμβακερός, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία είναι η εξής:

"Ο Πρόεδρος του «Πολυκοινωνικό» Δήμου Αλεξανδρούπολης καθώς και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά τον Ο.Λ.Α. και τον Πρόεδρο κ. Σταυράκογλου ,  για την πολύτιμη υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τη διάθεση διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης."

 Από την πλευρά του ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτές τις Άγιες μέρες, είναι να συνεισφέρουμε και εμείς στο πολύτιμο έργο του Πολυκοινωνικού κέντρου Αλεξανδρούπολης!

Είμαστε κοντά σε όλους όσους μας έχουν ανάγκη και προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε."