Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εντός της εβδομάδας οι τοποθετήσεις των νέων συνοριοφυλάκων

Εντός της εβδομάδας οι τοποθετήσεις των νέων συνοριοφυλάκων

21-02-2023

Εντός της εβδομάδας θα έρθουν από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ οι τοποθετήσεις των νέων συνοριοφυλάκων οι οποίοι τώρα κάνουν την πρακτική τους εκπαίδευση στα τμήματα Φερών, Τυχερού και Σουφλίου.

Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν τελικά θα μετρήσουν τα πέντε επιπλέον μόρια τα οποία ήθελαν να κερδίσουν ορισμένοι από αυτούς υπογράφοντας εικονικά σύμφωνα συμβίωσης.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. από τον Έβρο επισημαίνουν ότι το «δίκαιο θα ήταν να ισχύσουν τα σύμφωνα συμβίωσης που είχαν υπογραφεί πριν την κατάταξή των νέων συνοριοφυλάκων».


Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρικάκος σε χθεσινή του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε  στα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης επισημαίνοντας: «Στον Έβρο είχαμε και κάτι ανάποδο, θέλω να το πω γιατί πρέπει να είμαστε πάρα πολύ εντάξει και πάρα πολύ ειλικρινείς: Δυστυχώς υπήρξαν ορισμένοι από τους 250 νεοπροσληφθέντες συνοριοφύλακες, οι οποίοι ψευδέστατα δήλωσαν σύμφωνα συμβίωσης. Έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα και ποινική έρευνα από την δικαιοσύνη και είναι προφανές ότι όσοι νομίζουν ότι θα αρχίσουν την πορεία τους και την σταδιοδρομία τους στην Ελληνική Αστυνομία με παρανομίες, είναι πολύ γελασμένοι και δεν πρόκειται ποτέ να προσληφθούν. Όποιος έχει το εθνόσημο στην στολή του, θα πρέπει να το έχει στο μυαλό και στην καρδιά του με πράξεις».

Σ.Κ