Σήμερα είναι: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ AL FARO KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το σημείο του οδικού δικτύου στη Σαμοθράκη, στην αποκατάσταση του οποίου προσφέρθηκε να συμβάλλει και ο Φώτης Μανούσης, στον οποίο ανήκει η φωτογραφία
Το σημείο του οδικού δικτύου στη Σαμοθράκη, στην αποκατάσταση του οποίου προσφέρθηκε να συμβάλλει και ο Φώτης Μανούσης, στον οποίο ανήκει η φωτογραφία

Επανέρχεται σιγά – σιγά το οδικό δίκτυο στη Σαμοθράκη: «Παράδοση της παράκαμψης των Απατσανάδων»

17-07-2018

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να παραδοθεί η παράκαμψη της γέφυρας των Απατσανάδων, σύμφωνα με τον  Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Το σημείο συμπεριλαμβάνεται σε εκείνα του οδικού δικτύου που επλήγησαν από την θεομηνία του Σεπτεμβρίου του 2017, με αποτέλεσμα το νησί να έχει έκτοτε «κοπεί στα δύο».

«Η παράκαμψη του δρόμου προς το Λάκωμμα αναμένεται να παραδοθεί εντός της εβδομάδας. Οι καθυστερήσεις στην διαδικασία οφείλονται στους εργολάβους που ανέλαβαν το έργο, και στο ότι υπήρχε έλλειψη υλικών» επισήμανε ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο ίδιος σημείωσε πως υπάρχει η διαβεβαίωση εκ μέρους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Αρχής ΑΜ-Θ πως το έργο θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες και το πρόβλημα της οδικής κυκλοφορίας θα αποκατασταθεί.

Πρόκειται για παρέμβαση της τάξεως των 120.000 €, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη.

Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί η υλοποίηση έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου τόσο στο βόρειο, όσο και στο νότιο τμήμα του νησιού, τα οποία θα έχουν καθυστέρηση τουλάχιστον δύο μηνών, εξαιτίας εργολαβικών προσφυγών.

Μαρίνα Κριτού