Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πεντάλοφος Έβρου Πηγή φωτογραφίας Charis keramaris (Ορέστης Ορεστιαδίτης)
Πεντάλοφος Έβρου Πηγή φωτογραφίας Charis keramaris (Ορέστης Ορεστιαδίτης)

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Έβρο - Στα "λευκά" ντύθηκαν πολλές περιοχές (φωτο)

01-12-2020

Ο χειμώνας έφτασε στον Νομό Έβρου, καθώς πολλές περιοχές  έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά!

Η μέρα που ξημέρωσε βρήκε τις βορειότερες περιοχές χιονισμένες, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας το «έστρωσε» για τα καλά.

Πεντάλοφος, Μικρό Δέρειο, Ασπρονέρι, Μαυροκκλήσι και άλλα χωριά του δήμου Διδυμοτείχου "ντύθηκαν" στα λευκά και μπήκαν ήδη στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Για λίγα λεπτά χιόνισε και στην Ορεστιάδα αλλά η χαρά των κατοίκων και η ελπίδα να δούνε μια άσπρη ημέρα κράτησε για λίγα λεπτά!

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τη Σόφια, την πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας, με την πυκνή χιονόπτωση να έχει σκεπάσει τα πάντα.

 Με βροχές και κρύο ξεκινά ο Δεκέμβρης

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο ξεκίνημα του Δεκέμβρη. Συγκεκριμένα για σήμερα Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου, θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βορειοανατολικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια.

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Έβρο - Στα "λευκά" ντύθηκαν πολλές περιοχές (φωτο) Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Έβρο - Στα "λευκά" ντύθηκαν πολλές περιοχές (φωτο) Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Έβρο - Στα "λευκά" ντύθηκαν πολλές περιοχές (φωτο) Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Έβρο - Στα "λευκά" ντύθηκαν πολλές περιοχές (φωτο) Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Έβρο - Στα "λευκά" ντύθηκαν πολλές περιοχές (φωτο) Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Έβρο - Στα "λευκά" ντύθηκαν πολλές περιοχές (φωτο)