Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στον Έβρο βρίσκεται από εχτές  ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), κ. Σταύρος Καλαφάτης.
Στον Έβρο βρίσκεται από εχτές ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Επισκέφτηκε το ΠΓΝΑ ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης

18-06-2021

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου, στον Έβρο και συγκεκριμένα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα επισκέφτηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο ως γνωστόν λειτουργεί και ως νοσοκομείο αναφοράς για τον covid - 19. Αμέσως μετά την επίσκεψή του και την ξενάγησή του από τον διοικητή του ιδρύματος κ. Ευάγγελο Ρούφο, δήλωσε:


"Γιατροί,  νοσηλευτές, διοίκηση διοικητικοί υπάλληλοι του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης έγιναν, όπως και οι συνάδελφοί τους σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, μαχητές με αυταπάρνηση και ήρωες στον ακήρυχτο πόλεμο με τον κορονοϊό. Ξεπέρασαν τις αντοχές τους για να αντέξουν οι συμπολίτες μας που χρειάζονταν νοσηλεία. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια που άρχισε μέσα στην πανδημία, με την πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών και τη δημιουργία όλο και περισσότερων ΜΕΘ. Η κυβέρνηση, για την επόμενη μέρα, σκοπεύει στη ριζική αναμόρφωση του Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας με διττό στόχο: Αφενός την αμεσότερη και καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας. Αφετέρου την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων".

Ακολουθεί παρακάτω το σημερινό αναλυτικό πρόγραμμά του:
  • 10.00 Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρουπόλεως
  • 11.45 Επίσκεψη στο εργοτάξιο κατασκευής του εμποδίου - φράκτη στην περιοχή των Φερών
  • 13.00 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου
  • 13.55 Επίσκεψη στο φυλάκιο Καστανεών
  • 15.00 Γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου
  • 17.30 Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη