Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο ΠΓΝΑ
Η Αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο ΠΓΝΑ

Επίσκεψη Αν. Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο ΠΓΝΑ

28-01-2023

Το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, όπου είχε συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου, ενώ παρευρέθηκε και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

Επιπλέον, η Υπουργός περιηγήθηκε και στο νέο ψηφιακό κέντρο χειρουργικής εκπαίδευσης, που υπάρχει στο ΠΓΝΑ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ιατρούς να εκπαιδεύονται εικονικά σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, να αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους και να είναι προετοιμασμένοι πριν φτάσουν στον ασθενή. 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΑΡΗΣ

«Ο προεγχειρητικός σχεδιασμός, η αξιολόγηση αλλά και η εικονική πραγματοποίηση του χειρουργείου αναβαθμίζουν το επίπεδο ακριβείας και αποτελεσματικότητας, μειώνοντας τον χρόνο επέμβασης και τις επιπλοκές. Οι νέοι γιατροί και οι ειδικευόμενοι, που αποτελούν το μέλλον στην ιατρική, εκπαιδεύονται με σύγχρονες μεθόδους, αυξάνοντας την ασφάλεια του ασθενούς και παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας» ανέφερε σχετικά η Υπουργός. 

Τέλος, η Μίνα Γκάγκα αποχώρησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την πόλη της Κομοτηνής, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου «Ροδόπη», όπου ήταν καλεσμένη.