Σήμερα είναι: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό JOY ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Επίσκεψη της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε στους νέους Συνοριακούς Φύλακες στη Σχολή Αστυνομίας του Διδυμοτείχου

Επίσκεψη της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε στους νέους Συνοριακούς Φύλακες στη Σχολή Αστυνομίας του Διδυμοτείχου

24-08-2020

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου η αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου επισκέφθηκε το Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Κατά την επίσκεψη είχανε την ευκαιρία να ευχαριστήσουνε την Διοίκηση της Σχολής για την αγαστή συνεργασία καθώς και τους εκπαιδευτές για την όλη προσπάθεια που καταβάλανε σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του covid-19.

Καλωσόρισαν τους νέους Συνοριακούς Φύλακες στην νέα τους εργασία, στην Ελληνική Αστυνομία, ως άξιοι συνεχιστές του πετυχημένου θεσμού του «Συνοριακού Φύλακα».

Μετά από 20 είκοσι χρόνια θα στελεχωθούν οι αποδυναμωμένες Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Έβρου με νέες και νέους συναδέλφους για την αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων και την ορθολογική διαχείριση του μεταναστευτικού φαινομένου.

Η ικανοποίηση και η χαρά όλων ήταν διάχυτη, διότι συνάντησαν τα παιδιά τους, τα παιδιά των συναδέλφων τους. Απάντησαν με σαφήνεια και ειλικρίνεια στις απορίες τους σε υπηρεσιακά, οικονομικά και θεσμικά θέματα. Άνοιξαν ένα δίαυλο επικοινωνίας, που θα συνεχιστεί στις Υπηρεσίες κατά την πρακτική εκπαίδευση τους στο στίβο μάχης, της πρώτης γραμμής φύλαξης των συνόρων.

Τους ευχήθηκαν ολόψυχα υγεία, καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία με ήθος και φιλότιμο ως πιστοί Συνοριακοί Φύλακες.