- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Επίσκεψη της Γενικής Προξένου των ΗΠΑ στη Σαμοθράκη
Τη Σαμοθράκη επισκέφθηκε η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Elisabeth K. Lee, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, η οποία συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού, Νίκο Γαλατούμο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με διάφορα θέματα, που απασχολούν το νησί και τον Δήμο, ενώ εξετάστηκε και το ενδεχόμενο προσέλκυσης Αμερικανών επισκεπτών στη Σαμοθράκη.
«Η επίσκεψη της Γενικής Προξένου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, τόσο για εμένα, όσο και για τον Δήμο Σαμοθράκης, καθώς δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν κάτι ανάλογο», σχολίασε σχετικά με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος του νησιού.
Τέλος, η επίσκεψη έκλεισε με την τιμητική πρόσκληση του Δήμου Σαμοθράκης, στην ετήσια εκδήλωση του Προξενείου, με αφορμή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, στην οποία θα παραστούν θεσμικοί φορείς της Βόρειας Ελλάδας.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)






