- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Αθλητικά Νέα
Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Στην Εθνική Ελλάδος η Θεοδώρα Βασιλειάδου και η Ελισάβετ Χατζηκύρκα από την Αλεξανδρούπολη
Ανακοινώθηκαν εχθές από την ομοσπονδία τα αποτελέσματα για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης Εφήβων- Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων με τα αποτελέσματα να είναι πολύ ευχάριστα για τα δύο κορίτσια από την Αλεξανδρούπολη.
Μετά από μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολα και με πολλές επιτυχίες η Θεοδώρα Βασιλειάδου με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων ενώ η Ελισάβετ Χατζηκύρκα που αγωνιζόταν ως δανεική στην ομάδα της Φλώρινας είναι αναπληρωματική στην Εθνική ομάδα Κορασίδων.
Το συγκρότημα της Εθνικής ομάδας αρχίζει την προετοιμασία 25 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στη συνέχεια η Θεοδώρα Βασιλειάδου θα αναχωρήσει για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 15-24 Ιουλίου στη Ρουμανία.
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





