Σήμερα είναι: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
greek english turkish
ALL4U Δερέμπεης μικρό ΙΚΤΕΟ

Αθλητικά νέα

Έρχεται το "5th Hellenic Windsurf Cup" στην Αλεξανδρούπολη

Έρχεται το "5th Hellenic Windsurf Cup" στην Αλεξανδρούπολη

10-07-2020

Με χρωματιστά πανιά θα «πλημμυρίσει» το Θρακικό Πέλαγος, αφού ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης και το τμήμα ιστιοπλοΐας του, διοργανώνουν προπονητικό αγώνα ιστιοσανίδας (windsurfing), στο πλαίσιο του "5 th Hellenic windsurf  cup"

Ο αγώνας θα λάβει χώρα, από 18 Ιουλίου μέχρι 19 Ιουλίου 2020στις εγκασταστάσεις του ΟΦΘΑ, μπροστά στο εκκλησάκι του Αγ.Εύπλου, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Στη διοργάνωση πρόκειται να συμμετέχουν αθλητές από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα αλλά και την Θεσσαλονίκη, ενώ η παρακολούθηση του εντυπωσιακού αθλητικού γεγονότος θα είναι ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους φίλους – κι όχι μόνο – της ιστιοπλοΐας.

Το windsurf  ή αλλιώς «ιστιοσανίδα», είναι ένα άθλημα διαδεδομένο και ιδιαίτερα αγαπητό σε κάθε άκρη της γης. Οι λάτρεις τη θάλασσας, έχουν παραπάνω λόγους  να το αγαπούν, ενώ πρόκειται για  ένα άθλημα απόλυτα ασφαλές όταν σέβεται κανείς απλούς κανόνες και διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο ΟΦΘΑ διαθέτει σχολές εκμάθησης για όλες τις ηλικίες, με στόχο την προαγωγή του αθλήματος σε μια καθ’ όλα «θαλάσσια» πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη.