Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες.
Θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες.

Φέρες: Χαρμόσυνα νέα! - Διατηρεί τη λειτουργία του το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

01-12-2021

Ευχάριστα νέα για την πόλη των Φερών, καθώς θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες!

Μετά από πρόσκληση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και τους βουλευτές του Νομού Έβρου, τη Δευτέρα 29.11.2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.


Στη συνάντηση που είχε ως κύριο και μοναδικό αντικείμενο τη διατήρηση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, ήταν παρόντες ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, οι βουλευτές Χρήστο Δερμεντζόπουλος, και Νατάσα Γκαρά και ο συνεργάτης του κ. Δημοσχάκη, Σταύρος Τασιούδης.

Για μια ακόμη φορά επισημάνθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες πρωτίστως για το έμπρακτο ενδιαφέρον και φροντίδα της πολιτείας για την ακριτική περιοχή καθώς και για την εξυπηρέτηση και συναλλακτική διευκόλυνση των πολιτών που θα ήταν αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, για τη διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας αλλά και για λόγους υψηλού συμβολισμού -εθνικούς και τεχνοκρατικούς.

Εχτές το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, έγινε γνωστό ότι το υποκατάστημα των Φερών θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει.