Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η κ. Φωτιάδου Παυλάκη είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων της ΠΑΜΘ
Η κ. Φωτιάδου Παυλάκη είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων της ΠΑΜΘ

Φωτιάδου Παυλάκη Κατερίνα: Υπ. Περ. Σύμβουλος με τη "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου

26-09-2023

Δηλώνει "παρών" στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 έχοντας την πεποίθηση ότι «η πληθώρα έργων και δράσεων της διοίκησης του Χρήστου Μέτιου και της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών».

Ο λόγος για την Κατερίνα Φωτιάδου Παυλάκη, η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος Έβρου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου.

«Με κινητήριο μοχλό την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη συνεργασία της με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο και τα στελέχη της Περιφέρειας, τη συνολική και ακριβή εικόνα της δομής και λειτουργίας της Περιφέρειας, τα ικανοποιητικά αποτελέσματα των έργων και δράσεων στην υλοποίηση των οποίων έχει συμμετάσχει με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών της ΑΜ-Θ όπως αυτές διαμορφώνονται από τις τρέχουσες συνθήκες, αλλά και την αγάπη της για τον τόπο όπου ζει και εργάζεται και επιθυμεί να είναι βιώσιμος, είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» και τον επικεφαλής της Χρήστο Μέτιο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

Η κ. Φωτιάδου Παυλάκη είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων της ΠΑΜΘ.

Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα

Μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Εκπαίδευση (MEd.) από το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς και από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το διάστημα αυτό ολοκληρώνει το τρίτο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, επίσης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διαθέτει σημαντικό επιστημονικό έργο με συγγραφή βιβλίων και πλήθος δημοσιεύσεων.

Είναι εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ από το 2006 υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Έβρου, κυρίως, σε σχολικές μονάδες του κεντρικού και βόρειου τμήματος του Έβρου.

Υπήρξε μέλος και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Έβρου.

Ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Είναι εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών.

Είναι μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Daughters of Penelope Alexandroupolis Evridiki Chapter No. 427".

Έχει παρουσιάσει πλήθος λογοτεχνικών βιβλίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Άρχισε να ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2019 ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο και στη συνέχεια ως συνεργάτιδα στο Γραφείο Περιφερειάρχη.

Τα τελευταία 2 χρόνια είναι Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο πλαίσιο αυτό, έχει εργαστεί με στόχο την προβολή και περαιτέρω ανάδειξη των έργων και δράσεων της Περιφέρειας σε όλους τους άξονες προτεραιότητας που έχει θέσει η σημερινή διοίκηση υπό τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Επιπλέον, είναι Υπεύθυνη Έργου για τη λειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΔΟΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Συντονίζει εκ μέρους της Περιφέρειας τις δράσεις της Women Act σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Συμμετέχει ως αναπληρωματικό μέλος στο Συμβούλιο Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (Σ.Σ.Π.Α.Ε.) της Περιφέρειάς μας.

Δείτε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε στις 26.9 στο Sali: