Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπα από τη δράση ζωγραφικής που ολοκληρώθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Βύσσας!
Στιγμιότυπα από τη δράση ζωγραφικής που ολοκληρώθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Βύσσας!

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Βύσσας πήρε "ζωή" και άλλαξε όψη! (φωτο)

26-05-2022

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Βύσσας "ζωντάνεψε" μέσα από τα χρώματα, τα σχέδια και την αγάπη των παιδιών!

Εχθές το μεσημέρι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία μία ιδιαίτερη δράση από την Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολειο Νέας Βύσσας. Σε αυτή τη δράση βοήθησε ο διευθυντής κ. Σαράντης Σαραντίδης, η δασκάλα της Πέμπτης Δημοτικού κ. Ιωάννα και οι μαθητές της Πέμπτης Δημοτικού του σχολείου της Νέας Βύσσας.

Πριν οι μαθητές ξεκινήσουν να δημιουργούν ενημερώθηκαν στον εξωτερικό χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης Νέας βύσσας, για το πόσο σημαντικό είναι να σέβονται τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στο να μην προκαλούν ζημιές, να μην ζωγραφίζουν χωρίς την άδεια του φορέα ή ιδιοκτήτη επάνω σε τοίχους και σε αντικείμενα.

Ο δήμος Ορεστιάδας χορήγησε τα χρώματα για να μπορέσει να μεταμορφωθεί μέσα από τα χρώματα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Βύσσας. Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας έφτιαξε τη βάση για τι ζωγραφιές και τα παιδιά χρωμάτισαν και ολοκλήρωσαν το έργο αυτό. Η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών ήταν τεράστια και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να γίνουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες δράσεις!

Στα πλαίσια αυτής τη δράσης η Εθελοντική Ομάδα Νέας Βύσσας έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  "Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους εθελοντές τους δασκάλους και ειδικά τα μικρά μας ΑΚΡΙΤΑΚΙΑ-ΒΥΣΣΙΩΤΑΚΙΑ που συντέλεσαν ώστε να βγει εις πέρας και αυτή η τόσο όμορφη δράση. Επίσης στους γονείς που εμπιστεύτηκαν εμάς και τα παιδιά τους για το αποτέλεσμα αυτό".

[email protected]