Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Έλαμψε" το δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης με φώτα "DASTERI A.E."
"Έλαμψε" το δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης με φώτα "DASTERI A.E."

H Εβρίτικη εταιρεία "DASTERI AE" πλέον φωτίζει και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης!

26-11-2021

H Εβρίτικη εταιρεία "Dasteri Α.Ε." για ακόμη μια φορά έδωσε το "φως" της σε ακόμη έναν δήμο! Το Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης φωτίστηκε με φωτιστικά σώματα LED! Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε πλέον να μιλάμε για το πρώτο "πράσινο" κολυμβητήριο στην Ελλάδα!

Στην προχθεσινή φωταγώγηση του κολυμβητήριου βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Dasteri Systems AΕ κ. Ιωάννης Δαστερίδης που δέχθηκε τις ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Μανώλη Τσέπελη για τη μεγάλη δωρεά των φωτιστικών σωμάτων LED.

Ακολουθεί και η ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Ξάνθης στην "Dasteri ΑΕ" για τη χορηγία των φωτιστικών led στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης:

"Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την Dasteri ΑΕ, για την ευγενική χορηγία των φωτιστικών led, που αναμόρφωσαν κυριολεκτικά το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο, καταστώντας το, το πρώτο «πράσινο» Κολυμβητήριο στη χώρα!

Τα φωτιστικά LED έχουν πολλαπλά πλεονεκτήματα, τόσο για την ποιότητα φωτισμού, όσο και για την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά την αντικατάσταση των φωτιστικών συμβατικής τεχνολογίας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, για να λειτουργήσει, θα χρειάζεται 6,6 κιλοβατώρες την ώρα, όταν, με τα παραδοσιακά φωτιστικά απαιτούνταν 38 κιλοβατώρες, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πλησιάζει η μέρα που το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραδοθεί σε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα στη νεολαία του τόπου μας, που αποτελεί και τη βασική μας μέριμνα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ποιοτικό πόλο άθλησης, κοινωνικοποίησης και εξωστρέφειας για όλους".

H Εβρίτικη εταιρεία "DASTERI AE" πλέον φωτίζει και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης!