Σήμερα είναι: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ ALL4U

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Η Έλενα Σώκου εν ώρα εργασίας
Η Έλενα Σώκου εν ώρα εργασίας

H Έλενα Σώκου "φιγουράρει" σε Αθηναϊκά ΜΜΕ ως υποψήφια βουλευτής ΝΔ στον Έβρο

05-06-2019

Οι δημοτικές, οι περιφερειακές και οι ευρωεκλογές ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες και σειρά παίρνουν πλεόν οι εθνικές εκλογές.

Οι ζυμώσεις είναι στο ζενίθ ενώ περιμένουμε και εδώ στον Έβρο να ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών για τις περισσότερες παρατάξεις. Άλλοι "αυτό ανακοινώθηκαν", άλλοι κρατάνε τα χαρτιά σου κρυμμένα και άλλοι δε διστάζουν να δηλώσουν "off the record" την υποψηφιότητά τους.

Εμείς φυσικά παρακολουθούμε τις εξελίξεις και είμαστε εδώ να σας κρατάμε ενήμερους για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Έβρο.

Η ευχάριστη έκπληξη όμως έρχεται από τον κύκλο της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα από ΜΜΕ του κέντρου που φέρουν την αγαπημένη μας Έλενα Σώκου, να φιγουράρει μεταξύ των "μνηστήρων" της μίας εκ των 6 θέσεων υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο. 

Σύμφωνα με τα ίδια ΜΜΕ που άλλα την χαρακτηρίζουν "η ωραία Ελένη του Έβρου", το dailymedia.gr ως "η πανέμορφη Εβρίτισσα Έλενα" και άλλα πλέκουν το εγκώμιο της Έλενας, βρίσκεται στη "λίστα" που αναμένεται από μέρα σε μέρα να ανακοινωθεί.

Η Έλενα για περισσότερα από 20 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια τη δημοσιογραφία κυρίως στον Έβρο όπου πέραν των ενημερωτικών εκομπών μας ψυχαγωγούσε για πολλά χρόνια με τις καθημερινές τις εκπομπές με κορωνίδα τη "Ζωή" στη Δέλτα Τηλεόραση.

Εμείς σαν e-evros.gr της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία είναι η αλήθεια, αφού όλα αυτά τα 15 χρόνια της πορείας μας, η Έλενα ήταν πάντα σύμμαχος, συνεργάτης αλλά και fan του portal μας. Συνεργαστήκαμε πολλές φορές μαζί, κάναμε πολλές συνεντεύξεις (Αντώνη Ρέμο, Μέλισσες κ.α.), events όπου συνήθως τα παρουσίαζε και πάντα η τυπική και αξιόπιστη Έλενα ήταν εκεί να μας στηρίξει.

Πάντως οι υποψηφιότητες θα είναι 6 και άλλα ονόματα που ακούγονται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι του Χρήστου Δερμεντζόπουλου (γιο του πρωην βουλευτή από την Ορεστιάδα), της Χρυσής Μπαχαρίδου, του Κώστα Χατζημιχαήλ, του στρατηγού Παναγιώτη Φαραντάτου, του Σταύρου Κελέτση, φυσικά του εν ενεργεία βουλευτή Αναστάσιου Δημοσχάκη και ενδεχομένως άλλους που δεν έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Τίποτα πάντως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ενώ βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα προ των εκλογών.

Σ.Κ.