Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η εταιρεία Άρωμα Έβρου θα ταξιδέψει σε 4 χώρες της Ευρώπης!

Η εταιρεία Άρωμα Έβρου θα ταξιδέψει σε 4 χώρες της Ευρώπης!

08-02-2022

Η ελληνική εταιρεία Άρωμα Έβρου με έδρα την Νέα Ορεστιάδα ταξιδεύει μέσω του διακρατικού προγράμματος Integrural- Erasmus+ σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης μέσα από δράσεις ομιλίες και παρουσιάσεις στα πλαίσια της ενίσχυσης επιχειρηματικότητας των νέων σε τοπικές κοινότητες της Ευρώπης.

Από την θέση λοιπόν του εκπαιδευτή οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους από την Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ελλάδα δίνοντας το κίνητρο για το νεανικό επιχειρειν στον πρωτογενή τομέα.

Μεγάλη λοιπόν τιμή και ευκαιρία για την περιοχή του Έβρου να αναβαθμίσει το Brand Name της περιοχής μέσα από αυτή την δράση ανοίγοντας τους δρόμους για νέες διακρατικές συνεργασίες με αντίστοιχες περιοχές.

Οι επιχειρήσεις ΆΡΩΜΑ ΈΒΡΟΥ δημιουργήθηκαν εν μέσω πανδημίας το 2020 μετά από χρόνια έρευνας καταλήγοντας στη σύσταση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησής καθώς και της Οικοτεχνίας.

Σκοπός αυτών είναι η δημιουργία προϊόντων προστιθέμενης αξίας, παράγωγα της καλλιέργειας λεβάντας, ενώ παράλληλα αξιοποιούν προγράμματα εκπαίδευσης αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού πάνω στον πρωτογενή τομέα.

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφία με τους εκπροσώπους της εταιρείας Άρωμα Έβρου:

Η εταιρεία Άρωμα Έβρου θα ταξιδέψει σε 4 χώρες της Ευρώπης!