Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η μητέρα της Τοπαλούδη ξεσπά: «Το κράτος δικαίου μας δολοφονεί ξανά»

Η μητέρα της Τοπαλούδη ξεσπά: «Το κράτος δικαίου μας δολοφονεί ξανά»

03-12-2022

Συγκλονίζει για ακόμα μια φορά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, με ανάρτησή της, με αφορμή την προσφυγή στον Άρειο Πάγο από τους καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό για τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της.

«Το κράτος δικαίου μας δολοφονεί ξανά» ξεσπά και θυμάται την τελευταία φωτογραφία της αδικοχαμένης Ελένης, από τον Αύγουστο του 2018, λίγο πριν τη μεγάλη τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα. 

Στο συγκινητικό κείμενο, που ξεχειλίζει πόνο και οργή, η Κούλα Αρμουτίδου αναφέρεται τόσο στις τελευταίες στιγμές με την κόρη της, όσο και στις πρόσφατες εξελίξεις της υπόθεσης, με το κράτος να τους έχει στήσει στον τοίχο, με τα δικαιώματα και τις παροχές, που δίνει απλόχερα στους δολοφόνους του παιδιού της. 

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, οι γονείς της Ελένης θα βρεθούν και πάλι στα δικαστήρια -μετά την προσφυγή των καταδικασθέντων στον Άρειο Πάγο- θα κληθούν να πληρώσουν 6.000€, την ίδια ώρα, που οι δολοφόνοι του παιδιού της θα βρίσκονται εκεί με δικηγόρους, που πληρώνει το ίδιο το κράτος.

VW Τερζενίδης

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης:

«Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία.Πεταχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Που ναξερα ,μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία. Και τώρα οι βασανιστές,οι βιαστές,οι στργγαλιστες,οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου ,γιατί να μην το κάνουν; Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Που θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά,ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; γιατί; γιατί; Στους δολοφόνους δίνει δικηγόρους από τη λίστα των δικηγόρων και πληρώνονται από το Κράτος. Στην οικογένεια του θύματος τίποτε. Αν αυτό το Κράτος είχε λίγη ευαισθησία θα μας στήριζε. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανείς τους. Μόνο που εγώ δεν είμαι Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, ούτε βουλευτής ούτε υπουργός με παχυλούς μισθούς και αδυνατω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!! ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!»