Σήμερα είναι: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ AL FARO BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κάθετα αντίθετος με το έργο της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Δούκας.
Κάθετα αντίθετος με το έργο της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Δούκας.

Η πεζοδρόμηση της Κύπρου δημιουργεί προβλήματα για τους εν δυνάμει πελάτες του λιμανιού Αλεξανδρούπολης

23-06-2017

Κάθετα αντίθετος με το έργο της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Δούκας. 

"Ο ΟΛΑ έχει εκφράσει την πλήρη διαφωνία του με το έργο της πεζοδρόμησης της Κύπρου γιατί έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία του λιμανιού. Εξέφρασε τη διαφωνία του με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ και για την αμφιδρόμηση των δρόμων που είναι η προέκταση της Κύπρου, της εισόδου στο λιμάνι, και της οδού που είναι μπροστά από τα τελωνεία", επεσήμανε ο κ. Δούκας στην Δέλτα τηλεόραση.

"Θεωρούμε πως είναι ζητήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά κι έγινε μια αποσπασματική υλοποίηση ενός γενικότερου προγράμματος κυκλοφοριακού.

Οι επιπτώσεις αυτής της πεζοδρόμησης θα φανούν πολύ σύντομα", τόνισε ο κ. Δούκας. 

Kαι συνέχισε: "Η εν λόγω πεζοδρόμηση θα δημιουργήσει προβλήματα για τους εν δυνάμει πελάτες του λιμανιού, γιατί αποκόπτεται η δυνατότητα πρόσβασης από το δυτικό κομμάτι της πόλης στο λιμάνι".