Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Δήμητρα Γιορδαμλή, από την Πρίσμα Ηλεκτρονικά με τον Πρωθυπουργό στην Ιαπωνία
Η Δήμητρα Γιορδαμλή, από την Πρίσμα Ηλεκτρονικά με τον Πρωθυπουργό στην Ιαπωνία

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην επιχειρηματική αποστολή που συνόδευσε τον Πρωθυπουργό στην Ιαπωνία

01-02-2023

Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ιαπωνίας, o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβερνητική αντιπροσωπεία, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Τόκυο στις 29-31 Ιανουαρίου 2023.

Στο πλαίσιο αυτό, επιχειρηματική αποστολή ιδιωτικών εταιρειών συνόδευσαν τον Πρωθυπουργό με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς ενέργειας, τεχνολογίας, βιοτεχνολογίας, αεροδιαστημικής βιομηχανίας, ναυτιλιακού και βιομηχανικού εξοπλισμού.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά από την Αλεξανδρούπολη ήταν μία από τις εταιρείες που επιλέχθηκαν για να προωθήσει τις τεχνολογίες αιχμής και λύσεις στο πεδίο IoT, AI, και ανάλυσης στοιχείων για τη Αεροδιαστημική βιομηχανία, την Ναυτιλία και οργανισμούς όπου η μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος είναι σε υψηλή προτεραιότητα.

AUDI TERZENIDIS

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, την Αλεξάνδρα Σδούκου Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών και όλη την ομάδα του Enterprise Greece για την υποστήριξη της προσπάθειας και την οργάνωση συναντήσεων με Ιαπωνικές Ναυτιλιακές εταιρείες και Ναυπηγεία.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ εκπροσωπήθηκε στην αποστολή από την Δήμητρα Γιορδαμλή, η οποία είχε επιχειρηματικές συναντήσεις για το σύστημα LAROS, που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Το LAROS, είναι ένα πολυδύναμο εργαλείο που παρέχει συνεχή πραγματική παρακολούθηση της κατάστασης των υποσυστημάτων ενός πλοίου, διάγνωση, πρόγνωση και έγκαιρη προειδοποίηση δημιουργώντας και μεταδίδοντας δεδομένα που συμβάλλουν στη επαύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας ενός πλοίου, στην βελτίωση της απόδοσης, συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο, αυξημένη ασφάλεια και καλύτερη προβλεπτική - προγνωστική συντήρηση.