Σήμερα είναι: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ALL4U Δερέμπεης μικρό ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή θα επισκεφτεί τον Έβρο
Η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή θα επισκεφτεί τον Έβρο

Η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέπτονται τον Έβρο

17-11-2018

Στην Θράκη θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα η η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στις 09:00, η ΥΦΕΘΑ κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή θα επισκεφτεί:

-το Στρατηγείο του Δ΄ΣΣ

-τα αποπερατωμένα διαμερίσματα ΣΟΑ

-την υπό κατασκευή επέκταση του Βρεφονηπιακού Σταθμού

-το υπό κατασκευή κέντρο αναψυχής στο στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ»

-την έδρα της ΧΧV ΤΘΤ στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», όπου θα παρακολουθήσει βολές αρμάτων LEO 2 και επίδειξη οπλικών συστημάτων.

Η υφυπουργός θα μιλήσει εντός του ΚΨΜ του Στρατοπέδου, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Δ΄ΣΣ.

Την επομένη, Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και τον διοικητή Δ΄ΣΣ Γεώργιο Καμπά θα επισκεφτεί το στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων, ενώ θα επισκεφτεί το ΕΦ «Γέφυρας Κήπων» και το ΕΦ «Γεμιστής – ΕΠΥ (ΜΧ) Στέφανου Πιτικάτη - ΣΤΡ(ΜΧ) Χρήστου Παλιβίδα». 

Ενώ την Τετάρτη  21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 έως 12:30,  θα βρεθεί στο στρατόπεδο «Τριανταφυλλίδη», στο Πετροχώρι Ξάνθης, οπού εκεί θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων, καθώς και βολές με πραγματικά πυρά από τα πλέον σύγχρονα άρματα του Ελληνικού Στρατού LEO2HEL.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αριθμός μαθητών από σχολεία της περιοχής, καθώς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής (ανοικτό στρατόπεδο).

Στις 11:00, θα τελεστεί δοξολογία στο ναό Αγίου Γεωργίου στην έδρα του Σώματος Στρατού, χοροστατούντος του μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμονα. 

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του Σώματος Στρατού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δ΄ΣΣ, στο στρατόπεδο «Στεφανίδη».