- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Υφυπουργός & ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Αλεξανδρούπολη
«Παρέλαση» υψηλόβαθμων αξιωματούχων και Υπουργών, παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη, δεδομένων των μέχρι στιγμής επισκέψεων των αναπληρωτών Υπουργών Περιβάλλοντος και Ναυτιλίας, αλλά και του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Το επόμενο «κύμα» επισκέψεων, αναμένεται να λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της τελικής φάσης της άσκησης «Παρμενίων 2018», που θα λάβει χώρα στο πεδίο βολής «Αετός».
Η τελική φάση της άσκησης που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το παρόν αναμένεται να δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Εκτός από την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου, για την επιβεβαίωση της οποίας αναμένεται να γίνουν κι επίσημες ανακοινώσεις, το παρόν θα δώσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, αλλά και η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλια – Τσαρουχά.
Οι δύο Υπουργοί αναμένεται να βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη, εν τη απουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος δεν θα δώσει φέτος το παρόν.
Μαρίνα Κριτού
EN
TR






