Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ηλίας Δαστερίδης: Εξαφανίστηκαν 18 τόννοι λίπασμα δωρεά του αγωγού TAP!

Ηλίας Δαστερίδης: Εξαφανίστηκαν 18 τόννοι λίπασμα δωρεά του αγωγού TAP!

04-04-2020

Σε πολύ σοβαρές και βαριές καταγγελίες για την πρώην δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη προέβη ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Ηλίας Δαστερίδης.

Μιλώντας εχθές στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία του αγωγού φυσικού αερίου TAP έκανε ΔΩΡΕΑ στον δήμο Αλεξανδρούπολης 24 τόννους λίπασμα για τις ανάγκες του, αλλά από τον έλεγχο που έγινε προέκυψε ότι "εξαφανίστηκαν" οι 18 τόννοι!

Συγκεκριμένα ο κύριος Δαστερίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: "Είχαν δοθεί από τον ΤΑΠ τόννοι λίπασμα, ως προσφορά της εταιρείας στον δήμο Αλεξανδρούπολης, για τα γήπεδα ποδοσφαίρου όλων των ομάδων, αλλά και για τους χώρους πρασίνου που διαθέτει. Κατά τον έλεγχο που κάναμε στις αποθήκες του δήμου, οι 18 τόννοι λείπανε. Φώναξα την προϊσταμένη και της ζήτησα να μου πει που πήγαν αυτοί οι τόννοι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν υπήρχε κανένα παραστατικό που να δικαιολογεί που έχουν πάει αυτά τα κιλά, αυτοί οι τόννοι. Κανένα, μα κανένα παραστατικό."