Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ιαματικά Λουτρά: Σπάει το κοντέρ της υποκρισίας η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης

Ιαματικά Λουτρά: Σπάει το κοντέρ της υποκρισίας η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης

07-11-2022

Ανέκδοτο θυμίζουν οι πανηγυρισμοί και τα πυροτεχνήματα στελεχών της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη για την λήψη του ειδικού σήματος λειτουργίας των ιαματικών λουτρών Τραιανούπολης!

Μετά από τρία χρόνια λουκέτου, που οδήγησε στην απόλυτη απαξίωση των ιαματικών λουτρών Τραιανούπολης, διαβάσαμε έκπληκτοι σε δημοσίευση της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δ.Ε. Τραϊανούπολης, Ελένης Ιντζεπελίδου την αφοπλιστική ομολογία: "Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από σήμερα διαθέτει το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών της έπειτα από την στοχευμένη προσπάθεια του προέδρου της ΤΙΕΔΑ Αναστάσιου Σεραφειμίδη!!!".

Δηλαδή η κ. Ιντζεπελίδου κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τον πρώην Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Βασίλη Δέλκο για αδράνεια ή βαριά αμέλεια, εφόσον τρία χρόνια δεν κατάφερε να πάρει αυτο το ειδικό σήμα λειτουργίας, ενώ ο Τασος Σεραφειμίδης με στοχευμένη προσπάθεια κατάφερε μέσα σε 3-4 μήνες και "καθάρισε την μπουγάδα".

VW Τερζενίδης

Η απογοήτευση των δημοτών καθημερινά και μεγαλώνει με αυτα τα ανεύθυνα καμώματα. Έκλεισαν μια πολύτιμη δομή του Δήμου με απίστευτες δικαιολογίες. Για όλα έφταιγαν οι προηγούμενοι και τα αρμόδια υπουργεία, που παράτησαν όλη τη μονάδα στην τυχη της να καταστρέφεται και να λεηλατείται.

Χάθηκαν δημοτικά χρήματα από τις καταστροφές του εξοπλισμού, από την απουσία εσόδων από τους επισκέπτες που θα χρησιμοποιούσαν τον θεραπευτικό πόρο και φυσικά μαράζωσαν οικονομικά και κάποιες επιχειρήσεις που λειτουργούσαν γύρω από τα ιαματικά λουτρά. Και αφού έκαναν έστω και αργά, απλά το αυτονόητο, πανηγυρίζουν σαν να πέτυχαν την έγκριση κάποιου τεράστιου αναπτυξιακού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, διαβάστε τη φράση της αντιδημάρχου: "Είμαστε σε εγρήγορση να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατόν ώστε να ανοίξει ένας νέος κύκλος οικονομίας τόσο για την τοπική κοινωνία των Λουτρών αλλά και ολόκληρου του Δήμου!!!".

Ως νέο κύκλο οικονομίας εννοεί τον κύκλο που οι ίδιοι έκλεισαν! Ας τους χειροκροτήσουμε. Ανακάλυψαν πρωτοποριακούς τρόπους για να δείξουν έργο. Για παράδειγμα, μπορεί αυριο μεθαύριο να κλείσουν το κάμπινγκ και τον Μάιο να το ξανανοίξουν, για να δείξουν οργασμό έργων και να εντυπωσιάσουν τους ψηφοφόρους.

Και άντε πήραμε το ειδικό σήμα. Για να δούμε πότε θα ετοιμαστεί και κυρίως, πόσα χρήματα θα χρειαστούν σε εργασίες και προμήθειες εξοπλισμών, μέχρι να υποδεχτούμε και πάλι τον πρώτο Ιαματικό Τουρίστα;

newsroom@e-evros.gr