Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ιδιώτης έδωσε τελικά την λύση για την ταφή του άστεγου στην Αλεξανδρούπολη
Ένα γραφείο τελετών έδωσε τελικά την λύση στο θέμα που σόκαρε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Ο λόγος για τη σορό ενός άστεγου συμπολίτη μας η οποία παρέμεινε στο νεκροτομείο Αλεξανδρούπολης από τις 12 Σεπτεμβρίου με τον Διοικητή του νοσοκομείου να αναζητεί λύση για την ταφή του.
Ο νεκρός άνδρας κηδεύτηκε τελικά την περασμένη Πέμπτη 12 Οκτωβρίου χάρη σε έναν ιδιοκτήτη ενός Γραφείο Κηδειών της πόλης, ο οποίος αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα και να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η ντροπιαστική κατάσταση.
Το θέμα έκανε γνωστό με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως ήταν αρμοδιότητα του δήμου Αλεξανδρούπολης να δοθεί λύση στο θέμα.
Αναλυτικότερα γράφει:
"ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ !
- Αυξημένα μέτρα τροχαίας εν όψει του Δεκαπενταύγουστου
(13-08-2025) - Λαμπρός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Κοσμοσώτειρα Φερών
(13-08-2025) - Στο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης το αίτημα επιστροφής της προτομής του Σεπτίμιου Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(13-08-2025) - Από την Ορεστιάδα ξεκίνησαν οι "Διαγραμμίσεις Αναβάθμισης Προσβασιμότητας"
(13-08-2025) - Καθαρισμός διαβάσεων πεζών στην Αλεξανδρούπολη
(13-08-2025)
EN
TR






