Κάτι τρέχει στον Έβρο
Καθαρίζει από σκουπίδια η Σαμοθράκη - Έκτακτο δρομολόγιο για την μεταφορά τους
Τέλος μπαίνει στην "διαμάχη" που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο διάστημα μεταξύ του πλοιοκτήτη Φώτη Μανούση και του δημάρχου της Σαμοθράκης Αθ. Βίτσα αναφορικά με την μεταφορά των σκουπιδιών από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη.
Σήμερα η εταιρεία SAOS Ferries με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στους κατοίκους του νησιού πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δρομολόγιο για την μεταφορά τους.
"Έπειτα από αίτημα του Δήμου Σαμοθράκης την Τετάρτη 19 Ιουνίου προστέθηκε έκτακτο δρομολόγιο από Σαμοθράκη στις 13:45μ.μ. για μεταφορά των απορριμματοφόρων και επαγγελματικών οχημάτων (άνευ επιβατών)."
"Επίσης θα πραγματοποιηθεί κανονικό δρομολόγιο με επιβάτες από Αλεξανδρούπολη στις 21:00μ.μ.
Δεδομένου ότι το δρομολόγιο είναι επιδοτούμενο τα εισιτήρια υπάγονται στη χαμηλή κατηγορία ναύλου." καταλήγει η ανακοίνωση.
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR






