Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο)

Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο)

08-09-2020

Σε εξέλιξη είναι ο καθαρισμός των ρεμάτων στην περιφερειακή ενότητα Έβρου που έχει ως στόχο την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ρέματος Βανικιώτη στην Αλεξανδρούπολη αλλά και του ρέματος στη Μάκρη, το οποίο είχε να καθαριστεί τα τελευταία 20 χρόνια!

Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να καθαριστεί σχεδόν το σύνολο των ρεμάτων του νομού από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Έβρου.

Υπενθυμίζεται ότι σκοπός των παρεμβάσεων είναι αφενός ο περιορισμός κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων, εκδήλωσης πυρκαγιάς και εστία μολύνσεως και αφετέρου ο εξωραϊσμός των περιοχών.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο) Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο) Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο) Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο) Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο) Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο) Καθαρίζονται τα ρέματα στον Έβρο - Ασταμάτητα τα συνεργεία της Περιφέρειας (φωτο)