Σήμερα είναι: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ SOHO AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κάλεσμα του Δημάρχου Σαμοθράκης – επί τάπητος η λειτουργία του Σφαγείου

Κάλεσμα του Δημάρχου Σαμοθράκης – επί τάπητος η λειτουργία του Σφαγείου

21-08-2018

Διευρυμένη συζήτηση πρόκειται να λάβει χώρα στο νησί του Έβρου, ανάμεσα σε κατοίκους, επαγγελματίες και αυτοδιοικητικούς, σε ότι αφορά τη λειτουργία του Δημοτικού Σφαγείου.

Η συνάντηση συγκαλείται με πρωτοβουλία της Επιτροπής Τοπικής Οικονομίας και του Προέδρου της Γιάννη Βογιατζή, που απέστειλαν ανοιχτή πρόσκληση εκ μέρους  του Δημάρχου, στους πολίτες, τους κρεοπώλες, τους κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες της εστίασης, αλλά και προς κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Σκοπός της συνάντησης, που αναμένεται να λάβει χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 23 Αυγούστου στις 8:30 στο Πνευματικό Κέντρο Σαμοθράκης, είναι η ενημέρωση και η δημόσια συζήτηση για την εξεύρεση λύσεων και συντονισμό δράσεων για τη διατήρηση της λειτουργίας και την ανάπτυξη του Δημοτικού Σφαγείου. 

Το Δημοτικό Σφαγείο αποτελεί σημαντικότατο παράγοντα στην τοπική οικονομία, και σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, κινδυνεύει άμεσα με δημοσιονομική διόρθωση και κλείσιμο.

Η παρουσία όλων όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κρίνεται απαραίτητη, και μένει να δούμε εάν και ποιοι θα δώσουν το παρόν στη συνάντηση, αλλά καιπιοες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα.