Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο πλατανότοπος των Λουτρών μετά τις πλημμύρες.
Ο πλατανότοπος των Λουτρών μετά τις πλημμύρες.

Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες το Πάρκο Αναψυχής των Λουτρών (φωτο)

11-02-2021

Ενας χώρος -σημείο αναφοράς για τον δήμο Αλεξανδρούπολης καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πρόσφατες πλημμύρεςπου σημειώθηκαν στην περιοχή.

Ο λόγος για τον Πλατανότοπο Λουτρών, έναν χώρο αναψυχής με αιωνόβια πλατάνια και πεντακάθαρα τρεχούμενα νερά, που απαιτεί πλέον ο δήμος να εξασφαλίσει χρηματοδότηση προκειμένου να επανέλθει στην προηγούμενη μορφή του.

Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελούσε πόλο έλξης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του νοτίου Έβρου. Ιδιαίτερα την Πρωτομαγιά και την Καθαρή Δευτέρα συγκέντρωνε το ενδιαφέρον κι αποτελούσε σημείο συνάντησης για χιλιάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.


Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φαλέκας η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή δεν θυμίζει σε τίποτα τους παλιούς καλούς καιρούς.

Μάλιστα ο κ. Φαλέκας στέλνει το δίκο του μήνυμα στον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης ζητώντας "στα Τεχνικά δελτία προς χρηματοδότηση (αποκατάσταση ζημιών) να συμπεριλάβετε και τον κατεστραμμένο ολοσχερώς από τις πλημύρες Πλατανότοπο Λουτρού (προφήτη Ηλία) βόρεια του οικισμού όπου έχει υποστεί πλήρη καταστροφή''

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από τις πλημμύρες στον οικισμό των Λουτρών:

 

 

Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες το Πάρκο Αναψυχής των Λουτρών (φωτο) Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες το Πάρκο Αναψυχής των Λουτρών (φωτο) Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες το Πάρκο Αναψυχής των Λουτρών (φωτο) Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες το Πάρκο Αναψυχής των Λουτρών (φωτο)