Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

O Κατσογριδάκης Στέλιος είναι ελέυθερος επαγγελματίας - αγρότης και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας.
O Κατσογριδάκης Στέλιος είναι ελέυθερος επαγγελματίας - αγρότης και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας.

Κατσογριδάκης Στέλιος: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη

08-09-2023

Ζώντας στο βόρειο άκρο του Έβρου, έχει άμεση γνώση των ζητημάτων που απασχολούν την ακριτική κοινωνία.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κατσογριδάκη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος Έβρου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη.

«Με χαρά σας ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές θα συμπορευτώ με τον συντοπίτη μας Χριστόδουλο Τοψίδη, στον Ανεξάρτητο συνδυασμό "Περιφερειακή Σύνθεση". Μία Παράταξη ανοιχτή σε όλους, με στόχους, όραμα και πρόγραμμα. Μία Παράταξη που θέλει και μπορεί!», αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκε το 1981 στο Ορμένιο Ορεστιάδας.

Είναι πτυχιούχος λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας και διαθέτει άδεια Λογιστή – Φοροτεχνικού Γ΄ τάξης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του τμήματος Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων με κατεύθυνση Οικολογία και Προστασίας Δασικών Οικοσυστημάτων, του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός Τεθωρακισμένων.

Εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο και στη συνέχεια, στην Τράπεζα Πειραιώς για 15 έτη, ως Συνεργάτης Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών στον Βόρειο Έβρο, αλλά και στο Επιχειρηματικό Κέντρο Βορείου Ελλάδας της Τράπεζας, με έδρα την Καβάλα. Σήμερα, διατηρεί αρτοποιείο στην Ορεστιάδα, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη γεωργία.

Συμμετέχει ενεργά σε τοπικούς και πολιτιστικούς συλλόγους (Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ορμενίου, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Βύσσας – Καβύλης "Ο Άγιος Γεώργιος", Συλλόγος τριτέκνων Ν. Έβρου, Μορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καβύλης "Άγιος Δημήτριος" κ.ά.).

Είναι παντρεμένος με τη Δημούδη Κυριακή, εκπαιδευτικό, με καταγωγή από την Καβύλη Ορεστιάδας και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, τη Δάφνη, τον Ιωάννη και τη Χριστίνα.

Ακουλουθεί ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

Φίλες και φίλοι,

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές θα συμπορευτώ με τον συντοπίτη μας Χριστόδουλο Τοψίδη, στον Ανεξάρτητο συνδυασμό “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Μία Παράταξη ανοιχτή σε όλους, με στόχους, όραμα και πρόγραμμα.

Μία Παράταξη που θέλει και μπορεί!

Εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιούργησα οικογένεια.

Εδώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και εδώ θα παραμείνω.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αγροτών αλλά και των ηλικιωμένων που κατοικούν στα ακριτικά μας χωριά.

Είμαι πατέρας 3 παιδιών και μέλημα μου είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες και οι ευκαιρίες ώστε τα παιδιά του τόπου μας να παραμείνουν εδώ.

Εβρίτισσες και Εβρίτες, τα προβλήματα και το μέλλον του τόπου μας δεν έχουν ούτε χρώμα, ούτε κόμμα.

Ζητώ τη στήριξη σας, για πάμε τον Έβρο μπροστά.

Δώστε μας την ευκαιρία να εργαστούμε όλοι μαζί για το μέλλον που μας αξίζει!!!