Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

ΚΕΚ Καριέρα Αλεξανδρούπολης: Κάντε τώρα την αίτηση σας για τα 8μηνα στο Δήμο

ΚΕΚ Καριέρα Αλεξανδρούπολης: Κάντε τώρα την αίτηση σας για τα 8μηνα στο Δήμο

01-02-2017

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους, και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 03/02/2017 στις 12 μ.μ. Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω και καλούνται να επιλέξουν μία (1) μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι και μέχρι τρεις (3) Επιβλέποντες Φορείς.

Η καινοτομία της συγκεκριμένης δράσης έγκειται στην παροχή δυνατότητας για αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας με παροχή κατάρτισης.

Η δράση της κατάρτισης θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγών κατάρτισης (voucher) στο σύνολο των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στη θέση για την οποία έχουν επιλεχθεί και μία ημέρα της εβδομάδας θα συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης. Η κατάρτιση θα ξεκινήσει μετά τον 2ο μήνα του προγράμματος και μετά το τέλος αυτής, θα υπάρχουν εξετάσεις πιστοποίησης χρήσης Η/Υ. Έτσι, οι ωφελούμενοι θα μπορέσουν να πιστοποιήσουν τη γνώση που έλαβαν κατά τη διάρκεια της κατάρτισης και θα είναι κάτοχοι ενός πιστοποιητικού, το οποίο είναι απαραίτητο για τη σημερινή εποχή. Στην περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν επιλέξει να παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα Κατάρτισης, θα εργάζεται και τις πέντε (5) ημέρες της εβδομάδας.

Ελάτε τώρα στο ΚΕΚ Καριέρα (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2) επί τις οδούς Χαριλάου Τρικούπη & Ρήγα Φεραίου Γωνία, Αλεξανδρούπολη και κάντε την αίτησή σας γρήγορα και χωρίς κόπο. Οι άνθρωποι του ΚΕΚ Καριέρα θα είναι δίπλα σας για να σας προσφέρουν την βοήθειά τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλ. : 25510 - 33600
e-mail: kek.kariera@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο site του ΚΕΚ Καριέρα κάνοντας ένα κλικ εδώ.