Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εύη Σκαρίπα: Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ειδικού δημοτικού σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Εύη Σκαρίπα: Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ειδικού δημοτικού σχολείο Αλεξανδρούπολης.

Κίνηση αγάπης για 34 παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης!

09-02-2021

Μια εξαιρετική και πολύ σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, με πρόεδρο την κ.Εύη Σκαρίπα. Από σήμερα ξεκινά η δωρεάν σίτιση των μαθητών του σχολείου.

Πρόκειται για μια "ανακουφιστική" κίνηση ιδιαίτερα για τους γονείς των μαθητών/τριών αλλά και για τους ίδιους τους μαθητές καθώς θα απολαμβάνουν όλοι μαζί το πρωϊνό τους γεύμα.

Η ίδια η πρόεδρος του συλλόγου, κ.Εύη Σκαρίπα, εκφράζει πως "Από τις πρώτες ιδέες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, ήταν η παροχή δωρεάν πρωινού στα παιδιά μας στο χώρο του σχολείου. Εκτός από το οικονομικό κόστος της σίτισης των παιδιών, το οποίο σίγουρα δεν είναι αμελητέο στις εποχές που ζούμε, θέλαμε να ανακουφίσουμε τους γονείς, έστω και ελάχιστα, από μια έγνοια της καθημερινότητάς τους, όπως το "Τι να βάλω πάλι αύριο στο παιδί να φάει στο σχολείο;".

"Η δική μας καθημερινότητα είναι αρκετά φορτωμένη με μαθήματα των παιδιών, θεραπείες, φροντίδες για την υπόλοιπη οικογένεια, κλπ. οπότε θεωρήσαμε πως έστω και αυτό θα αποτελέσει μια μικρή βοήθεια" δήλωσε αποκλειστικά στο e-evros η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης κα. Εύη Σκαρίπα.


"Απευθυνθήκαμε σε γνωστή επιχείρηση της πόλης μας με μακρόχρονη ιστορία στο χώρο των αρτοπαρασκευασμάτων και της ζαχαροπλαστικής, η οποία με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Έτσι λοιπόν από σήμερα, το σχολικό μας θα παραλαμβάνει κάθε πρωί ολόφρεσκα αρτοπαρασκευάσματα (κέικ, κουλούρι, τυρόπιτες, πίτσες, μπουγάτσες, κλπ) και τα παιδιά μας θα έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν ένα υπέροχο και ποιοτικό πρωινό. Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, τα στοιχεία των οποίων μετά από παράκλησή τους δεν θα δημοσιοποιηθούν. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση! Η αγάπη δεν κάνει πάντα θόρυβο" συμπλήρωσε η κα. Σκαρίπα Στόχος του Συλλόγου είναι να εμπλουτίσει το πρωινό των παιδιών με γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα και χυμούς.

Οσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Συλλόγου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6944889475 και 6974622992 ή στο mail sygidalex@gmail.com.