Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΠΕ Έβρου, πύραρχο Σπύρο Κούτρα.
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΠΕ Έβρου, πύραρχο Σπύρο Κούτρα.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Παππά επισκέφθηκε τον Έβρο (φωτογραφίες)

03-02-2021

Στον Έβρο βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης ο Τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών, Νίκος Παππάς και ο Τομεάρχης Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης προκειμένου να επισκεφθούν τις περιοχές που υπέστησαν καταστροφές από τις πλημμύρες που προκάλεσαν τα επαναλαμβανόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα βροχοπτώσεων.

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά επισκέφθηκαν  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης όπου και κατέθεσαν στον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΠΕ Έβρου, πύραρχο Σπύρο Κούτρα και τους συναδέλφους του την ευγνωμοσύνη τους για το έργο των πυροσβεστών, που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση εκτελούν.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στο δημαρχείο της πόλης ενώ στις 9:10 π.μ. οι κ. κ. Παππάς και Ζαχαριάδης θα μεταβούν στον Απαλό και στη συνέχεια θα έπισκεφθούν το αεροδρόμιο "Δημόκριτος", όπου θα συναντηθούν με τον αερολιμενάρχη.

Οι προγραμματισμένες επαφές τους στον δήμο Αλεξανδρούπολης θα ολοκληρωθούν στο δημοτικό κατάστημα των Φερών, περίπου στις 10:30 π.μ., όπου θα έχουν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Φερών. Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι ο δήμος Σουφλίου, όπου θα τους υποδεχθεί, στο γραφείο του στις 11:30 π.μ., ο δήμαρχος, και μία ώρα μετά, στις 12:30 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή τους στο Μικρό Δέρειο.

Τέλος, στη 1:30 το μεσημέρι οι δύο Τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου, στο δημαρχείο της πόλης.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΠΕ Έβρου, πύραρχο Σπύρο Κούτρα. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΠΕ Έβρου, πύραρχο Σπύρο Κούτρα. Ο Νίκος Παππάς επισκέφτηκε τον Έβρο. Κλιμάκιο του Σύριζα στον Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης. Κλιμάκιο του Σύριζα στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος".