Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Κομοτηνή: Ταυτοποιήθηκε το άτομο που πετάει στον αέρα γατάκι και μετά το κλωτσά (video)

Κομοτηνή: Ταυτοποιήθηκε το άτομο που πετάει στον αέρα γατάκι και μετά το κλωτσά (video)

25-06-2022

Σάλος προκλήθηκε με το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram το οποίο απεικονίζει νεαρό να πετά στον αέρα μία αδέσποτη γάτα και στη συνέχεια να την κλωτσά.

Στο instastory, που είχε ως τοποθεσία την Κομοτηνή, ακούγονται και άλλα άτομα να επευφημούν, επικροτώντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του νεαρού που κακοποίησε το ζώο.

Το συμβάν κατήγγειλε δημόσια και η σελίδα "Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής", αναρτώντας το σχετικό βίντεο στο Facebook.

Τελικά, εχθές το απόγευμα, το γραφείο τύπου της ΕΛΑΣ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ανακοίνωσε ότι το εν λόγω άτομο ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται από ιστοσελίδες του διαδικτύου, να κρατάει ζώο συντροφιάς (γάτα) και να το πετάει στον αέρα.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί