Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κορονοϊός: Τρεις νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο στο ΠΓΝΑ - Ποια είναι η κατάσταση το νοσοκομείο

Κορονοϊός: Τρεις νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο στο ΠΓΝΑ - Ποια είναι η κατάσταση το νοσοκομείο

05-09-2020

Τρεις νέες εισαγωγές έγιναν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Οι νέες εισαγωγές έγιναν μετά από τέσσερις συνεχόμενες ημέρες σταθερότητας, κατά τις οποίες στο νοσοκομείο δεν έφτασε κανένα νέο περιστατικό για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την ert.gr την Πέμπτη (03/09) το βράδυ διακομίστηκε η 56χρονη σύζυγος του 62χρονου από την Ορεστιάδα, που επίσης νοσηλεύεται με κορονοϊό στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ αναγκαία κρίθηκε η νοσηλεία και για έναν 38χρονο από την Αλεξανδρούπολη, όπως και για έναν 85χρονο από την Αμφίπολη Σερρών, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Δράμας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο αναφοράς όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή εχθές Παρασκευή δόθηκαν τρία εξιτήρια, συγκεκριμένα σε έναν 40χρονο Σύριο πρόσφυγα και στην 35χρονη αδερφή του, καθώς και σε έναν 34χρονο συμπατριώτη τους, ο οποίος, ωστόσο, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική του νοσοκομείου, για τα ορθοπεδικά του τραύματα.

Με τα στοιχεία αυτά, στο νοσοκομείο βρίσκονται 12 ασθενείς με κορονοϊό, από τους οποίους οι πέντε (5) νοσηλεύονται στη Μονάδα covid-19, τέσσερις (4) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και τρεις (3) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όσον αφορά τα γενικότερα στοιχεία που εξέδωσε εχθές (04/09) το απόγευμα ο ΕΟΔΥ, δεν υπήρχε νέο κρούσμα στον Έβρο μεταξύ των 202 νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν.