Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e - υεξία

Το Lipo Laser, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία λέιζερ, μειώνει πόντους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος γρήγορα.
Το Lipo Laser, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία λέιζερ, μειώνει πόντους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος γρήγορα.

Lipolaser: Μια καινούρια τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς από τα Vita plus.

21-09-2014

Μια καινούργια θεραπεία στον κόσμο της Ιατρικής Αισθητικής μας παρουσιάζουν τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης!

Μια καινούρια τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς βρίσκεται πλέον στην πόλη μας η οποία χαρακτηρίζεται παγκοσμίως ως «λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι».

Το Lipo Laser, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία λέιζερ, μειώνει πόντους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος γρήγορα, χωρίς πόνο και χωρίς βελόνες.

Πώς λειτουργεί το Lipolazer;
Το χαμηλής συχνότητας Lipo Laser το οποίο έχει εγκριθεί από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως βοήθημα της λιποαναρρόφησης., Χρησιμοποιείται, στη Μεγάλη Βρετανία (είναι σύνηθες φαινόμενο πολλά μηχανήματα να δοκιμάζονται αρχικά εκτός Η.Π.Α. έως ότου λάβουν την έγκριση του FDA).
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, αυτό το χαμηλής συχνότητας λέιζερ γαλακτοματοποιεί (ρευστοποιεί) τον λιπώδη ιστό και κάνει πορώδη (διάτρητη) τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να «χύνεται» στον χώρο μεταξύ των κυττάρων. Από εκεί, καταλήγει στην κυκλοφορία του αίματος και μεταβολίζεται στο συκώτι.Εάν μάλιστα συνδυαστεί με άσκηση διασφαλίζεται μεταβολικά η καταστροφή των ελεύθερων λιπαρών οξέων. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν το σώμα θέλει να χρησιμοποιήσει τις αποθήκες ενέργειας. Έτσι λοιπόν, το Lipo lazer διεγείρει μια απολύτως φυσική διεργασία στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει ιστούς όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα.

Πώς γίνεται;

Είναι μια απλή διαδικασία που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία. Συνιστώνται 2 συνεδρίες την εβδομάδα (μέρα παρά μέρα), για 4 - 6 εβδομάδες. Κάθε συνεδρία διαρκεί 15-40΄αναλογα την περιοχή .
Στα VitaPlus Αλεξανδρούπολης εφαρμόζεται πρωτόκολλο συνδυασμού Lipo Laser. Εφαρμόζεται επίσης και σε συνδυασμό με άσκηση σε συνθήκες κενού αέρος( Hypoxi) και διατροφική καθοδήγηση- παρακολούθηση.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου;

Σύμφωνα με έρευνα, την οποία χρηματοδότησε η κατασκευάστρια εταιρεία, η χρήση του Lipo Laser οδηγεί σε μείωση κατά μέσο όρο 8 πόντων από την περιφέρεια. Οι αλλαγές είναι αισθητές 2-3 εβδομάδες μετά την έναρξη της θεραπείας. Όπως δήλωσε ο άγγλος δερματολόγος δρ. Colin Lyons, που εφαρμόζει το νέο λέιζερ στην κλινική «Laser Lipo London»: «Στην κλινική μας έχουμε παρατηρήσει μια μέση μείωση 6 εκ. στην περιφέρεια. Προφανώς, όμως, για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα, χρειάζεται μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση».
Το Lipo Laser όπως έδειξαν οι έρευνες, είναι πολύ δραστικό στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με άσκηση και διατροφή, όπως εφαρμόζεται στα VitaPlus, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Είναι ασφαλές το Lipo Laser;

Βεβαίως, διότι ελευθερώνει χαμηλά επίπεδα υπερύθρων για να δημιουργήσει μια απολύτως ασφαλή αλλά και ανώδυνη βίο-διέγερση στα λιποκύτταρα. Την ίδια ακριβώς διέγερση προκαλεί και το σώμα μας όταν χρειάζεται να ελευθερώσει ενέργεια από τα λιποκύτταρα! Επιπλέον, δεν τραυματίζει τους ιστούς του σώματος, όπως κύτταρα, αγγεία, γειτονικά νεύρα ή τα ζωτικά όργανα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε δερματικό φωτότυπο.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοσθεί;
Το Lipo Laser μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένο ανεπιθύμητο λίπος. Με την εφαρμογή της ειδικής κεφαλής του λέιζερ στοχεύουμε σε οποιαδήποτε περιοχή, μικρή ή μεγάλη, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα χέρια ή τα πόδια. Κι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Lipo Laser έναντι της δίαιτας ή της άσκησης, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το λίπος συνολικά από το σώμα αλλά όχι από κάθε περιοχή ανεξάρτητα.