Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πολιτευτής Έβρου- Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ «Ελληνικής Λύσης» κ. Μαργαρίτης Κίρκος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο Πολιτευτής Έβρου- Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ «Ελληνικής Λύσης» κ. Μαργαρίτης Κίρκος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Μαργαρίτης Κίρκος: "Αυτό που γίνεται με τα περιφερειακά ιατρεία στον Έβρο είναι αδιανόητο"

26-01-2022

Με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Τυχερό Έβρου για την υπολειτουργία 2 περιφερειακών ιατρείων της περιοχής, ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής Έβρου της "Ελληνική Λύσης" Μαργαρίτης Κίρκος, εξέδωσε δελτίο τύπου όπου αναφέρεται στπ συγκεκριμένα πρόβλημα που υπάρχει.

Μεταξύ των άλλων τονίζει πως "Συμπαρατάσσομαι μαζί με τους κατοίκους και τους φορείς των συγκεκριμένων περιοχών και απαιτώ από τους αρμόδιους φορείς, τα συγκεκριμένα ιατρεία και όχι μόνο να επιστρέψουν στην κανονική και καθημερινή τους λειτουργία άμεσα... Ει δυνατόν χθες".

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

"Εδώ και αρκετό καιρό Περιφερειακά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας του Έβρου υποβαθμίζονται συνεχώς. Γεγονός που η Ελληνική Λύση, ο Κυριάκος Βελόπουλος και εγώ προσωπικά, καταδικάζουμε απερίφραστα. Ότι αφορά την Υγεία των Ελλήνων και ιδιαιτέρως των ακριτών είμαστε κάθετοι και δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε στην ιδέα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καθημερινή ιατρική περίθαλψη.

Στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού πηγαίνει 3 φορές τον μήνα γιατρός. Στο Περιφερειακό Ιατρείο Προβατώνα πηγαίνει 1 φορά τον μήνα γιατρός. Αυτό εν έτει 2022 είναι αδιανόητο. Αν οι κάτοικοι των οικισμών που εξυπηρετούνται από τα συγκεκριμένα ιατρεία αρρωστήσουν ή χρειάζονται να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα τους, τι πρέπει να κάνουν;;;

Συμπαρατάσσομαι μαζί με τους κατοίκους και τους φορείς των συγκεκριμένων περιοχών και απαιτώ από τους αρμόδιους φορείς, τα συγκεκριμένα ιατρεία και όχι μόνο να επιστρέψουν στην κανονική και καθημερινή τους λειτουργία άμεσα... Ει δυνατόν χθες..."


Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής Έβρου - Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης